Spaghetti med rejer i chili og hvidløg
Spaghetti med rejer i chili og hvidløg
Dagensmad.dk
Den italienske ret "Spaghetti aglio e olio" er en dejlig pastaret med et stærkt strejf af chili. I denne version har vi tilføjet rejer og citron, som giver retten en friskhed.
1 |
Start med at koge vand i en gryde - husk at salte vandet når det koger. |
2 |
Kog pastaen efter anvisning på pakken. |
3 |
Hak hvidløg og chili og kom det på en pande ved middel-høj varme sammen med 2 spsk. olivenolie. |
4 |
Svits hvidløg og chili i 1 minuts tid, og kom herefter rejerne op på panden. |
5 |
Når pastaen er færdig, hældes vandet fra og pastaen kommes op på panden. Skru ned til lav varme nu. |
6 |
Hak et par persillekviste og tilsæt dem i pastaen. Bland det hele godt. |
7 |
Inden servering rives citronskal fra 1 citron ud over pastaen. Kom juicen fra 1/2 citron op i pastaen. |
200g spaghetti |
|
200g kogte rejer |
|
1,5 fed hvidløg |
|
1 tørret chili eller 1 tsk. chiliflager |
|
1 citron |
|
Persille |
|
Olivenolie |