Cremet røræg med sommertrøffel
2
personer
15 min
1 score
Cremet røræg med sommertrøffel
2
personer
15 min
Dagensmad.dk
Her får du en opskrift på klassiske røræg med et lille frisk twist. Køb den lille sprayflaske med trøffelolie fra supermarkedet, og sprøjt det direkte i æggemassen.
1 |
Start med at varme en pande op på mellemvarme. |
2 |
Pisk herefter æggene sammen med en gaffel eller lille piskeris. |
3 |
Tilføj lidt mælk, salt, peber og et par sprøjt fra trøffeloliesprayen |
4 |
Smelt en smørklat på panden og kom æggemassen på. |
5 |
Rør rundt til æggemassen sætter sig og begynder at blive til røræg. |
6 |
Når ca. 80% af æggemassen er blevet til røræg, slukker du for varmen og tilføjer en ny klat smør. |
7 |
Rør rundt til alt smøren er smeltet sammen med dit røræg. Smag til med salt, peber og lidt ekstra trøffelolie hvis nødvendigt. |
8 |
Server straks! |
4 æg |
|
Smør |
|
En lille smule mælk |