Pulled pork burger med hjemmelavet coleslaw og karamelliserede rødløg
4
personer
1 t
15 min
Pulled pork burger med hjemmelavet coleslaw og karamelliserede rødløg
4
personer
1 t
15 min
Dagensmad.dk
Her får I en lækker hurtig pulled pork burger med hjemmelavet coleslaw og karamelliserede rødløg. Perfekt til de dage hvor man har lyst til en dejlig hjemmelavet burger.
1 |
Hak spidskål og gulerødder i tynde strimler. |
2 |
Bland creme fraiche, mayo, honning, spidskommen og æblecidereddike sammen i en skål. |
3 |
Tilføj spidskål og gulerødder, og smag til med salt og peber. Nu er din coleslaw klar. |
4 |
Tænd ovnen efter anvisning på pakken. Når ovnen er varm sættes kødet i ovnen i de antal minutter der anvises på pakken. |
5 |
Mens kødet er i ovnen skæres løgene ud til tynde løgringe. |
6 |
Varm en pande op og tilføj 1 tsk. smør. Lad smøret smelte, og sauter herefter løgene på panden i et par minutter. |
7 |
Tilføj herefter sukker og balsamico til panden med løgene og rør godt rundt. Lad det stege sammen med løgene i ca. 8 minutter. |
8 |
Varm burgerbollerne på en rist eller i ovnen et par minutter inden servering. |
9 |
Tag kødet ud og træk det fra hinanden og vend det i det medfølgende sauce. Tilføj evt. lidt Chipotle Barbecue sauce. |
10 |
Nu kan du samle burgerne - server dem straks! |
1 spidskål |
|
4 gulerødder |
|
3 dl creme fraiche |
|
1 spsk. stærk dijonsennep |
|
1/2 dl æblecidereddike |
|
1 dl mayo |
|
1 tsk. honning |
|
1/2 tsk. spidskommen |
|
3 rødløg |
|
1 spsk. sukker |
|
2 spsk. balsamico |
|
8 stk burgerboller |
|
600g pulled pork |
|
Salt |
|
Peber |
|
Honey Chipotle Barbecue Sauce |
|
1 tsk. smør |