Ribeye steak
2
personer
40 min
1 score
Ribeye steak
2
personer
40 min
Dagensmad.dk
Lækker Ribeye steak stegt medium med en kerne-temperatur på ca. 54°C. Bøffen går godt til ovnkartofler, pommes frites, og grillede eller stegte grøntsager.
1 |
Tag bøffen ud af køleskabet 30 minutter før du skal servere det. På den måde er kødet nærmest stuetemperatur inden stegning og vil derfor ikke trække sig sammen på panden. |
2 |
Sæt en pande eller grill-pande på blusset og skru varmen op til (mellem)-høj varme. |
3 |
Hæld en lille smule olivenolie på hver side af bøffen, og giv den salt og peber på begge sider. |
4 |
Smid bøffen på panden og lad den stege på hver side ca. 2-3 minutter (afhængig af tykkelsen). Brug et termometer hvis du har et. |
5 |
Skru evt. ned for varmen og giv den et minut mere på hver side, mens du hælder smeltet smør over med en ske. |
6 |
Lad bøffen hvile i 5-8 minutter før du skærer i den. |
Ribeye steak 250g |
|
Salt |
|
Peber |
|
Olivienolie |
|
Smør |