Spicy Buldak nudler med stegte grøntsager
2
personer
20 min
Spicy Buldak nudler med stegte grøntsager
2
personer
20 min
Dagensmad.dk
Denne ret er perfekt til dagen hvor det skal gå stærkt i køkkenet, hvis du har grøntsager i overskud fra dagen før, eller bare elsker spicy nudler.
1 |
Start med at snitte løg, peberfrugt og spidskål. |
2 |
Varm en pande op på medium varme, og smelt lidt kokosolie på panden. Tilføj spidskål, herefter løg og peberfrugt. |
3 |
Når grøntsagerne er stegt godt af tilføjes nudlerne sammen med 500ml vand. |
4 |
Varm en ny pande op og smelt lidt smør denne. Når smøret er smeltet smider du to æg på panden og laver to spejlæg. |
5 |
Vend nudlerne godt rundt i vandet og sørg for det hele bliver blødt godt op. Lad det simre i ca. 5 minutter. |
6 |
Hæld vandet fra panden, og tilføj herefter den medfølgende chilisauce. Vend det hele godt sammen, og lad det varme op i et par minutter. |
7 |
Server nudlerne og grøntsagerne med et spejlæg på toppen. |
1 pakke buldak nudler - hot chicken |
|
1/2 spidskål |
|
1 peberfrugt |
|
1 løg |
|
2 æg |
|
1 tsk kokosolie til stegning |
|
1 tsk ingefærpulver |
|
500 ml vand |
|
1 spsk. soya |
|
Salt |