

Sprød kyllingeburger med mayo og chili
Sprød kyllingeburger med mayo og chili
4
personer
45 min

Dagensmad.dk
Her får du en hjemmelavet McChicken burger med sprød, paneret kylling, cremet citron-mayo og valgfri chili-salsa. Perfekt til en nem og lækker aftensmad – klar på ca. 45 minutter!
1 |
Skær eller bank kyllingebrysterne til flade stykker. Krydr dem let med salt og peber. |
2 |
Pisk æg og mælk sammen i én skål. Bland mel, rasp og krydderier i en anden. Vend hvert stykke kylling i melblandingen derefter i æg og til sidst i melblandingen igen. |
3 |
Varm olie på panden. Steg kyllingen 4-5 min på hver side til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på en rist. |
4 |
Rør mayonnaise, citronsaft, salt og peber sammen. |
5 |
VALGFRI Rør chilisauce og ketchup sammen. Justér styrken efter smag. |
6 |
Rist bollerne let for ekstra sprødhed. Smør underbollen med citron-mayo. Tilføj et sprødt stykke kylling og put en skive ost oven på. Tilføj salat på toppen og evt. noget chilisauce. Læg overbollen på - server straks! |