Lynhurtig autentisk Spaghetti Carbonara
Lynhurtig autentisk Spaghetti Carbonara
Dagensmad.dk
I denne opskrift på carbonara får du en lynhurtig autentisk italiensk ret. Den kan laves på max 30 minutter og er dermed helt perfekt til hurtig aftensmad uden at gå ned på smag.
1 |
Start med at stege guanciale eller bacon på en sautepande. |
2 |
Bring vand til kog i en gryde, og kom lidt salt i vandet inden du putter din spaghetti op i vandet. |
3 |
I en skål rives pecorino- eller parmesanost, og blandes sammen med æggeblommerne. Tilføj friskværnet peber efter smag. |
4 |
Når guanciale eller bacon er stegt godt af slukkes panden. |
5 |
Hæld vandet fra pastaen og kom pastaen op på panden. Tilføj æggemassen og bland det hele godt sammen. |
6 |
Sørg for at æggene ikke bliver for varme og bliver til røræg. Tilføj evt. lidt vand for at holde en cremet konsistens. |
7 |
Server straks, og tilføj lidt revet ost og friskkværnet peber. |
200g Spaghetti |
|
150g Guanciale el. bacon |
|
100g Pecorino Romano el. Parmesanost |
|
4 Æggeblommer (pasteuriseret) |
|
Sort peber |
|
Salt |