DagensMad
      • Log på
    • Log på
  • Opskrifter
  • Kategorier
  • Køkken
    • Afrikansk
    • Kinesisk
    • Fransk
    • Indisk
    • Italiensk
    • Japansk
    • Latinsk
    • Mexicansk
    • Mellemøsten
    • Skandinavisk
    • Spansk
  • Blog
    • Log på
  • Log på
  • Søg
1 / 3
Lynhurtig autentisk Spaghetti Carbonara-billede-0
2 / 3
Lynhurtig autentisk Spaghetti Carbonara-billede-1
3 / 3
Lynhurtig autentisk Spaghetti Carbonara-billede-2
❮ ❯
Lynhurtig autentisk Spaghetti Carbonara-billede-0 Lynhurtig autentisk Spaghetti Carbonara-billede-1 Lynhurtig autentisk Spaghetti Carbonara-billede-2
Lynhurtig autentisk Spaghetti Carbonara Dagensmad https://dagensmad.dk/assets/DA-LOGO-2024-02.svg Dagensmad.dk https://dagensmad.dk/opskrifter/italienske/lynhurtig-autentisk-spaghetti-carbonara/ef30202b-fb87-4f06-ac05-9e341cac88b7/ TI2022.Models.Content.RecipeCategory
Du har ikke bekræftet cookies.
Tak for din tilladelse!

Lynhurtig autentisk Spaghetti Carbonara

2 

personer

30 min

Italienske
Pasta
Pasta

Lynhurtig autentisk Spaghetti Carbonara

2 

personer

30 min

Italienske
Lynhurtig autentisk Spaghetti Carbonara-billede-1
Lynhurtig autentisk Spaghetti Carbonara-billede-2
Lynhurtig autentisk Spaghetti Carbonara-billede-3

Dagensmad.dk

I denne opskrift på carbonara får du en lynhurtig autentisk italiensk ret. Den kan laves på max 30 minutter og er dermed helt perfekt til hurtig aftensmad uden at gå ned på smag.

Instruktioner

1

Start med at stege guanciale eller bacon på en sautepande.

2

Bring vand til kog i en gryde, og kom lidt salt i vandet inden du putter din spaghetti op i vandet.

3

I en skål rives pecorino- eller parmesanost, og blandes sammen med æggeblommerne. Tilføj friskværnet peber efter smag.

4

Når guanciale eller bacon er stegt godt af slukkes panden.

5

Hæld vandet fra pastaen og kom pastaen op på panden. Tilføj æggemassen og bland det hele godt sammen.

6

Sørg for at æggene ikke bliver for varme og bliver til røræg. Tilføj evt. lidt vand for at holde en cremet konsistens.

7

Server straks, og tilføj lidt revet ost og friskkværnet peber.

Ingredienser

Annonce:

Velkommen til vores opskriftunivers!

Skab, del og inspirer andre med dine opskrifter.

Udforsk en verden af lækre opskrifter delt af andre madentusiaster.

register and login form image
Dagensmad.dk
Glemt din adgangskode?
eller

Er du ikke tilmeldt endnu? Tilmeld dig

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
eller
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kontakt Email: kontakt@dagensmad.dk
© DagensMad.dk - 2025
Nyhedsbrev Cookies og privatliv Kontakt
Nyhedsbrev Cookies og privatliv Email: kontakt@dagensmad.dk

© DagensMad.dk - 2025