1 / 1


Spaghetti med rejer i chili og hvidløg
Dagensmad
https://dagensmad.dk/assets/DA-LOGO-2024-02.svg
Dagensmad.dk
https://dagensmad.dk/opskrifter/italienske/spaghetti-med-rejer-i-chili-og-hvidloeg/4ff350b0-ffb5-426b-8ccb-4112cb6c8b29/
TI2022.Models.Content.RecipeCategory
Du har ikke bekræftet cookies.
Tak for din tilladelse!
Spaghetti med rejer i chili og hvidløg
Spaghetti med rejer i chili og hvidløg

Dagensmad.dk
Den italienske ret "Spaghetti aglio e olio" er en dejlig pastaret med et stærkt strejf af chili. I denne version har vi tilføjet rejer og citron, som giver retten en friskhed.
1 |
Start med at koge vand i en gryde - husk at salte vandet når det koger. |
2 |
Kog pastaen efter anvisning på pakken. |
3 |
Hak hvidløg og chili og kom det på en pande ved middel-høj varme sammen med 2 spsk. olivenolie. |
4 |
Svits hvidløg og chili i 1 minuts tid, og kom herefter rejerne op på panden. |
5 |
Når pastaen er færdig, hældes vandet fra og pastaen kommes op på panden. Skru ned til lav varme nu. |
6 |
Hak et par persillekviste og tilsæt dem i pastaen. Bland det hele godt. |
7 |
Inden servering rives citronskal fra 1 citron ud over pastaen. Kom juicen fra 1/2 citron op i pastaen. |
Annonce: