Cæsar-inspireret pastasalat med crispy juicy kylling
Cæsar-inspireret pastasalat med crispy juicy kylling
Dagensmad.dk
Lækker og sprød pastasalat med inspiration fra cæsar salat, og med et crispy twist af sprødstegt kylling.
1 |
Start med at skære salat i strimler og vask det i et dørslag eller en si, og lad det herefter dryppe af. |
2 |
Bring vand til kog, tilføj salt og kom pastaen i. Kog det efter anvisningen på pakken. |
3 |
Bland mayo, creme fraiche, hvidløg, sennep og citronsaft til en dressing. Smag til med salt og peber. |
4 |
Skær kyllingebryst over på midten, så du får 4 dele. Opvarm herefter en pande med olie. |
5 |
Rør æg sammen i en dyb tallerken, og tilføj knuste corn flakes og eller panko til en anden dyb tallerken. |
6 |
Vend kyllingebryst i æg først, og vend det herefter et par gange i corn flakes. Smid det herefter på panden til de er stegt sprøde og gyldne. |
7 |
Skær kyllingen ud i skiver og bland det sammen med pasta, salat og dressingen og croutoner. Top med parmesanost efter smag. |
3 stk hjertesalat |
|
2 kyllingebryst |
|
50g mayonnaise |
|
80g creme fraiche |
|
1 fed hvidløg |
|
1,5 tsk. dijonsennep |
|
1 tsk. citronsaft |
|
75g hvidløgscroutoner |
|
250g pasta |
|
Panko og eller cornflakes |
|
Æg |
|
Salt |
|
Peber |
|
Smagsneutralt olie |
|
Parmigiano-reggiano ost |