Græskarsuppe
Græskarsuppe
Dagensmad.dk
Denne græskarsuppe laves med hokkaidogræskar, og er helt perfekt at lave i tiden omkring halloween og efteråret generelt, hvor der er fokus på græskar.
1 |
Skær græskaret ud i tern. Gem evt. græskarkernerne til topping. (Disse kan varmes i ovnen med lidt olivenolie, salt og peber, i ca. 15-20 minutter ved 200 grader) |
2 |
Hak løg, hvidløg og gulerødder groft. |
3 |
I en gryde opvarmes olivenolie. Tilføj herefter græskar, løg, hvidløg og gulerødder. |
4 |
Så tilføjes krydderierne, sammen med grøntsagsbouillonen. |
5 |
Lad det koge i minimum 30 minutter, før du blender det hele sammen til en suppe uden klumper. |
6 |
Tilføj madlavningsfløde og lad det koge i ca. 15 minutter. Smag til med salt og peber. |
1 hokkaidogræskar |
|
1 løg |
|
2 fed hvidløg |
|
3 gulerødder |
|
1 L grøntsagsbouillon |
|
1 tsk. chilipulver |
|
1 tsk. ingefær |
|
1 dl madlavningsfløde |
|
Salt |
|
Peber |
|
1 spsk. olivenolie |