1 / 1


Hakkebøffer med ovnkartofler
Dagensmad
https://dagensmad.dk/assets/DA-LOGO-2024-02.svg
Dagensmad.dk
https://dagensmad.dk/opskrifter/nordiske/hakkeboeffer-med-ovnkartofler/0823637f-c28c-445f-aef4-75fbae3f13ce/
TI2022.Models.Content.RecipeCategory
hakkebøffer opskrift, ovnkartofler opskrift, nem aftensmad, klassisk dansk mad, hakkebøffer med kartofler
Du har ikke bekræftet cookies.
Tak for din tilladelse!
Hakkebøffer med ovnkartofler
Hakkebøffer med ovnkartofler

Dagensmad.dk
Lækre hakkebøffer perfekt til grill, eller bare på den gode gamle stegepande. Kartoflerne kommet i ovn med skræl og får en sprød ydre og en blød behagelig indre konsistens.
1 |
Tænd ovnen på 200°C |
2 |
Skyld og rens kartoflerne i koldt vand, men behold skrællen. Lav et lille snit i hver kartofel med en lille kniv |
3 |
Kom alle kartoflerne i en skål med låg, eller evt. i en pose. Mix alle krydderierne sammen med kartoflerne. |
4 |
Forbered din salat. |
5 |
Form 4 kugler af det hakkede oksekød, og tryk dem herefter flade. Tilføj lidt salt og peber. |
6 |
Når kartoflerne har været i ovnen i ca. 30 minutter - skal bøfferne steges. |
7 |
Når du tager kartoflerne ud kan du tilføje lidt ekstra havsalt, men pas på du ikke oversalter dem. |
8 |
Server straks! |
Annonce: