Hakkebøffer med ovnkartofler
2 anmeldelser
Hakkebøffer med ovnkartofler
Dagensmad.dk
Lækre hakkebøffer perfekt til grill, eller bare på den gode gamle stegepande. Kartoflerne kommet i ovn med skræl og får en sprød ydre og en blød behagelig indre konsistens.
1 |
Tænd ovnen på 200°C |
2 |
Skyld og rens kartoflerne i koldt vand, men behold skrællen. Lav et lille snit i hver kartofel med en lille kniv |
3 |
Kom alle kartoflerne i en skål med låg, eller evt. i en pose. Mix alle krydderierne sammen med kartoflerne. |
4 |
Forbered din salat. |
5 |
Form 4 kugler af det hakkede oksekød, og tryk dem herefter flade. Tilføj lidt salt og peber. |
6 |
Når kartoflerne har været i ovnen i ca. 30 minutter - skal bøfferne steges. |
7 |
Når du tager kartoflerne ud kan du tilføje lidt ekstra havsalt, men pas på du ikke oversalter dem. |
8 |
Server straks! |
1kg kartofler |
|
500g hakket oksekød |
|
2 hjertesalat |
|
2 tsk. rosmarin |
|
2 tsk. timian |
|
1 spsk. havsalt |
|
1 tsk. peber |
|
1 tsk. spidskommen |
|
1 tsk. cayennepeber (valgfri) |
|
Olivenolie til kartoflerne |