No consent given
Tak for din tilladelse!
Krydret tomatsuppe
Krydret tomatsuppe
Dagensmad.dk
I denne opskrift bruges kogevandet fra en kogt hamberryg. Dette giver en utrolig smagfuld tomatsuppe perfekt til de kolde efterårs- og vintermåneder.
1 |
Start med at koge hamberryg i en stor gryde i mindst 30 minutter, lad det herefter hvile i gryden i 30 minutter. (Har du tidligere kogt hamberryg og gemt kogevandet, så tag dette ud af fryseren og tø det op i gryden). |
2 |
I en ny gryde varmes olie op, og herefter tilføjes paprika, karry, chilipulver og tomatpuré. |
3 |
Tilføj passata og kogevandet til gryden, og lad det koge op. |
4 |
Lad suppen koge i minimum 15 minutter. Smag til med salt og peber. |
5 |
Kog pasta i en anden gryde, og server herefter suppen med pastaen. |
1 tsk. paprika |
|
1 tsk. karry |
|
1 tsk. chilipulver |