1 / 1


Krydret tomatsuppe
Dagensmad
https://dagensmad.dk/assets/DA-LOGO-2024-02.svg
Dagensmad.dk
https://dagensmad.dk/opskrifter/nordiske/krydret-tomatsuppe/c2fde03d-eb83-4c8f-9b58-46ef6c64335b/
TI2022.Models.Content.RecipeCategory
Du har ikke bekræftet cookies.
Tak for din tilladelse!
Krydret tomatsuppe
Krydret tomatsuppe

Dagensmad.dk
I denne opskrift bruges kogevandet fra en kogt hamberryg. Dette giver en utrolig smagfuld tomatsuppe perfekt til de kolde efterårs- og vintermåneder.
1 |
Start med at koge hamberryg i en stor gryde i mindst 30 minutter, lad det herefter hvile i gryden i 30 minutter. (Har du tidligere kogt hamberryg og gemt kogevandet, så tag dette ud af fryseren og tø det op i gryden). |
2 |
I en ny gryde varmes olie op, og herefter tilføjes paprika, karry, chilipulver og tomatpuré. |
3 |
Tilføj passata og kogevandet til gryden, og lad det koge op. |
4 |
Lad suppen koge i minimum 15 minutter. Smag til med salt og peber. |
5 |
Kog pasta i en anden gryde, og server herefter suppen med pastaen. |
Annonce: